Ons bedrijf

Shuttle Amsterdam is al ruim 10 jaar actief in taxivervoer en sinds 2016 ook als busbedrijf.
Bij ons heeft u alle vervoersmogelijkheden onder een dak. Ons klantenbestand bestaat grotendeels uit internationale bedrijven en reisbureaus.
Wij bieden vanzelfsprekend hoge kwaliteit tegen normale tarieven.

Shuttle Amsterdam biedt met een moderne vloot personenwagens en busjes een breed pallet aan chauffeursdiensten.
Van luchthaven shuttle tot privé chauffeur.Van corporate en VIP-diensten tot groepsexcursies.
Met moderne, luxe wagens en professionele, goedgetrainde chauffeurs zorgen we dat uw gasten veilig, comfortabel en stijlvol op hun bestemming arriveren.

 

Onze Voertuigen

Ons wagenpark is modern en toegesneden op de verschillende diensten. Goede en comfortabele privé-taxi’s, luxe personenbusjes en (mini)touringcars, en luxe limousines voor corporate vervoer. Op de luchthaven vormen onze wagens voor gasten vaak de eerste kennismaking met Amsterdam.
We zorgen dan ook dat ze altijd in perfecte staat van onderhoud zijn en zowel van binnen als buiten brandschoon.

Onze Chauffeurs

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen.
Vanaf de eerste begroeting tot het moment dat uw gasten op hun bestemming arriveren, is alles daarop gericht. Onze medewerkers zijn representatief gekleed, professioneel en uitstekend getraind. Ze weten de weg in de stad en zijn op tijd waar ze wezen moeten zonder de regels te overtreden. Uiteraard spreken onze chauffeurs goed Engels.

Bovenal laten we uw gasten in hun waarde en respecteren hun privacy. Maken uw gasten graag een praatje of stellen ze een vraag? Dan gaan onze chauffeurs daar uiteraard op in. Willen uw gasten gewoon lekker om zich heen kijken, even uitrusten of nog wat werken? Dan laten we ze met rust. Net als bij u zijn ze ook bij ons te gast en zo behandelen we ze ook. Een rit met onze chauffeur beschouwen we als de eerste indruk van uw bedrijf. Die moet perfect zijn.