Wij zouden graag willen

Ttel ons voor aan jou

Shuttle Amsterdam is al ruim 10 jaar actief in taxivervoer en sinds 2016 ook als busbedrijf. Bij ons heeft u alle vervoersmogelijkheden onder een dak. Ons klantenbestand bestaat grotendeels uit internationale bedrijven en reisbureaus. Wij bieden hoge kwaliteit tegen normale tarieven. Met een moderne vloot personenwagens, (mini)busjes en Touringcars bieden wij een breed pallet aan diensten. o.a. luchthaven vervoer, Vip vervoer, Minibus en Touringcar vervoer, Pendeldiensten, Privé chauffeurs en veel meer. Met moderne, luxe wagens en professionele, goedgetrainde chauffeurs zorgen we dat uw gasten veilig, comfortabel en in de juiste stemming op hun bestemming arriveren. We stellen ons graag aan u voor!

leer meer over ons

Onze Chauffeurs

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw gasten zich direct thuis voelen. Vanaf de eerste begroeting tot het moment dat uw gasten op hun bestemming arriveren, is alles daarop gericht.

Onze Voertuigen

Ons wagenpark is modern en toegesneden op de verschillende diensten. Goede en comfortabele privé-taxi’s, luxe personenbusjes en (mini)touringcars, en luxe limousines voor corporate en VIP vervoer.

Onze diensten

Shuttle Amsterdam biedt nationaal en internationaal individueel personenvervoer en groepsvervoer aan particulieren en ondernemingen. We bieden onder andere de volgende diensten:

Get your self a taxi

Our services

Find the best package that suits you from our wide range of taxi service.

Empty attachment or post type not equal ‘attachment’